Rkzv De Amstelgeuzen
 

Activiteiten

Onze belangrijkste activiteiten zijn het roeien en kanoën, het hele jaar door wanneer het weer dat toelaat. We trainen onze roeikunsten op enkele weekavonden (tijdens de zomertijd) en overdag tijdens instuifmomenten op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Zowel fanatieke als gezelligheidssporters komen aan hun trekken: in 'n één-, twee- of vierpersoonsroeiboot of in een kano. Het is zelfs mogelijk een vaartocht te maken met een sloep met motor.

Door het jaar heen organiseren we toertochten zoals de Ronde Hoeptocht, de Kortste Nacht en sluiten we aan bij activiteiten van de Amsterdamse roeiverenigingen, zoals het regioroeien.

Instuifroeien

Er zijn verschillende vaste roeimomenten, de instuif. Leden spreken in appgroepen onderling met elkaar af wie er die dag willen roeien én of er genoeg roeiers zijn voor de C2, C4 of beide boten. Of om te roeien met de D1, de drie skiffs en liteboat natuurlijk. De zondagochtend is  de drukstbezochte instuif van de week. Onze ervaring is dat je als beginnend roeier het beste  kunt starten op de zondagochtend: de boten bestaan dan vaak uit een mix van beginners en gevorderden. Op die manier leer je veel van elkaar.

  • Woensdagochtend, tijd: 10:00 uur
  • Donderdagavond, tijd: 19:00 uur
  • Vrijdagochtend, tijd: 09:00 uur​
  • Zondagochtend, tijd: 09:00 uur én 10:30 uur

Lid worden

Leuk dat je geïnteresseerd bent om te gaan roeien bij de Amstelgeuzen! Rzkv Amstelgeuzen biedt diverse mogelijkheden zowel voor fanatieke roeiers als voor mensen die het wat rustiger aan willen doen. Kom het roeien een keer vrijblijvend proberen! Mail ons: amstelgeuzen@outlook.com

  • Senior lidmaatschap vanaf 18 jaar  €  120,- + €30 klusgeld per jaar. Als een lid jaarlijks mee klust wordt de € 30,- klusgeld  in mindering gebracht op de contributie
  • Donateurlidmaatschap          €  40,- per jaar.


 
 
 
E-mailen
Info