Vlog De Amstelgeuzen

Roeivereniging De Amstelgeuzen heeft een mooie thuisbasis bij het Haventje. Bestuurslid van de Amstelgeuzen, Annette Neervoort maakt zich echter wel zorgen over wat de herinrichting van het centrum betekent voor de ‘huiskamer’ van De Amstelgeuzen.

Bekijk hier de vlog van De Amstelgeuzen.

Wat vindt u van de stelling: "Roeivereniging De Amstelgeuzen moet in het Centrum blijven!"?

Zelf vloggen
Heeft u zelf een vlog gemaakt over het Centrumplan? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij dat de vlog gedeeld wordt via deze website.

Corona: vanaf 1 juli mogen we weer roien

Goed nieuws van de KNRB: vanaf 1 juli mogen we weer roeien zonder de beperking van de 1.5 meter norm!! In het kort mag per 1 juli het volgende: 

  • Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Ook binnen-accommodaties van roeiverenigingen om te trainen mogen weer openen.
  • Voor roeiers van alle leeftijden geldt dat zij ‘normaal’ mogen sporten. Dit betekent dat tijdens trainingen en wedstrijden geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen roeiers van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de loods, kleedruimtes en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn sinds 15 juni weer open.
  • Geforceerd stemgebruik langs het water in groepen/koren, zoals schreeuwen, is niet toegestaan. 
  • Per 1 juli zijn wedstrijden, competities en evenementen weer toegestaan. Hierbij mag publiek aanwezig zijn. Controleer bij de gemeente onder welke condities (en vergunningen) de wedstrijden, zomerkampen en evenementen mogen worden gehouden.
  • Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn (mits de gemeente akkoord is). En binnen maximaal 100 personen.
  • Daarnaast dienen de hygiëneregels van het RIVM gevolgd te worden. 

............................

Save the date: ALV op 23/8
Voor de eerder uitgestelde ALV hebben we een nieuw moment en locatie geprikt en wel op zondagochtend 23 augustus as va. 10:30. Bij goed weer doen we de ALV  op de locatie Amstelgeuzen, in de buitenlucht op het vlot  (voor koffie wordt gezorgd). Bij slecht weer vallen we terug op  Zoom of MS Teams (eigen koffie regelen). Graag willen we vooraf inventariseren of je er bij kunt zijn. Laat ajb dus even weten als je verhinderd bent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Februari 2020 nieuwe generatie roeiers

link

 

2019 Regioroeien Amsterdam De finale, zaterdag 10 oktober op de Bosbaan

Amstelgeuzenploeg 2e plaats overall bij het Regioroeien.

 link Fotoalbum