Ivm Corona: niet roeien tot 6 april
Beste leden,

Gisteren heeft de regering verscherpte maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus: scholen, horeca en sportfaciliteiten blijven dicht tot 6 april.

Onder deze omstandigheden kan er ook niet worden gevaren. Bij deze roept het bestuur dan ook alle leden op niet bij De Amstelgeuzen te komen roeien, in ieder geval tot 6 april as.

Dat is natuurlijk heel jammer, maar als onderdeel van de Nederlandse samenleving met een maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekend.

Wij houden je op de hoogte, en hopen allen snel in alle gezondheid weer op onze vlot te begroeten!

het bestuur

Bestuur rzkv Amstelgeuzen

............................

Save the date
Beste Amstelgeuzen,
Ivm de Corona-situatie stelt het bestuur de komende ALV uit, die gepland stond op 20 maart as. Er volgt een nieuwe datum, zodra de rust is weer gekeerd en het duidelijk is dat bijeenkomsten weer mogen.
De agenda sturen we uiterlijk een week voor de nieuwe datum rond.

Februari 2020 nieuwe generatie roeiers

link

Regioroeien Amsterdam Wedstrijd schema 2020

In 2020 organiseren wij wederom regioroeiwedstrijden voor roeiers vanaf S1 bevoegdheid die laagdrempelig willen beginnen aan wedstrijdroeien.
De wedstrijden zijn op verschillende locaties in Amsterdam bij de verschillende verenigingen aldaar. Er is een slotwedstrijd op de Bosbaan op zaterdag 10 oktober 2020.
Er wordt geroeid in gestuurde C2 en C4 boten en zijn toegankelijk voor alle roeiers in de de Amsterdamse regio van Haarlem tot Muiden en van Zaandam tot Hilversum.
De agenda is als volgt:

 

2019 Regioroeien Amsterdam De finale, zaterdag 10 oktober op de Bosbaan

Amstelgeuzenploeg 2e plaats overall bij het Regioroeien.

 link Fotoalbum

Back to top